E-SHOP dotazy +420 515 919 586 / Sekretariát +420 515 919 580
Počet stran: | 500 | EAN: | 9788075655554 |
---|---|---|---|
Datum vydání: | 25. 9. 2019 | ISBN: | 978-80-7565-555-4 |
Formát knihy: | 220x280 | Vazba: | Pevná |
Datum dotisku: | 1. 9. 2021 |
Průvodce domácího sládka.
Vše o domácím vaření piva – historie, teorie, rady, návody, recepty.
Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část, která umožní bezproblémové vaření domácího piva i úplným začátečníkům. Ovšem i ostřílení praktici zde najdou velké množství praktických rad a návodů pro svou další práci. Kniha je samozřejmě opatřena i bohatou fotografickou přílohou, tabulkami, které vám usnadní přepočty, a kapitolami o historii vaření piva.
Všechny recepty jsou optimalizovány na stejné množství piva a počítají s dostupností vstupních surovin na českém trhu. A proti prvnímu vydání jsou optimalizovány tak, aby byly přístupné i úplným začátečníkům.
Pivařka2 vám otevře zcela nový a netušený svět chutí a vůní! A v nejednom z vás jistě vyvolá i touhu experimentovat…
Ukázku z knihy si můžete prohlédnout ZDE.
Jedinečná kniha o rumu, kterou si prostě musíte vychutnat až do dna! Rum – od cukrové třtiny až po degustaci. Rum si podobně jako víno nebo whisky zaslouží ušlechtilá slova. Výjimečné...